Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wigry 3 - dłuższa wycieczka, to i dłuższy opis :)
|
Autor |
Wiadomość |
voragine
Nowy

Liczba postów: 6
Imię: Voragine
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Wigry 3 - dłuższa wycieczka, to i dłuższy opis :)
(26-06-2019 17:40:41)zaz napisał(a): Wigry fajny. Szkoda że nie lux lepiej by się jeździło.
Z całym szacunkiem dla wersji LUX. Dla mnie dosyć zaskakujące było to, że na tej tej trasie są takie długie (niezbyt strome, ale jednak) podjazdy. Liczyłem się z tym, że pod któryś będę prowadził rower, bo nie damy rady. I powiem Ci, że wyjechałem pod wszystkie i to bez zapalenia płuc i stawiania na pedałach. Po prostu się jechało wolniej.
No i poza tym, ta wycieczka miała charakter sentymentalny trochę - to jest mój rower z dzieciństwa. Pozdrawiam!
(27-06-2019 11:57:41)nie_mientki napisał(a): Ej, mieszkam w Puławach i na szosówce zamierzam robić coraz większe dystanse. Tak hobbystycznie, bez wyczynu. Może kiedyś będziesz chciał się umówić na kawę gdzieś pośrodku, powiedzmy w Solcu?
Cześć. Dzięki za propozycję. Wiesz, ja takie dłuższe trasy robię z dosyć dziwnych powodów (ciekawość głównie). Ale może kiedyś, gdzieś się przypadkiem spotkamy. Solec jest znakomitym miejscem. Mam tam znajomych, którzy pływają po Wiśle na drewnianych łodziach i zdarza mi się tam bywać... Najczęściej Rzeką i na łodzi, ale może... Jak kiedyś zobaczysz uśmiechniętego od ucha do ucha typa na jakimś starym rowerze, to podbij i zagaj. To mogę być ja 
Szerokich poboczy Ci życzę i spokojnych dróg powiatowych!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2019 13:38:05 przez voragine.)
|
|
27-06-2019 13:32:37 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wigry 3 - dłuższa wycieczka, to i dłuższy opis :) - voragine - 27-06-2019 13:32:37
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|