Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Wigry 3 - dłuższa wycieczka, to i dłuższy opis :)
|
Autor |
Wiadomość |
voragine
Nowy

Liczba postów: 6
Imię: Voragine
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Wigry 3 - dłuższa wycieczka, to i dłuższy opis :)
Szanowni. Zapomniałem doprecyzować jeszcze jedną modyfikację. A ten temat wypłynął. Spieszę wyjaśnić, że na czas przejażdżki wymieniłem sobie siodło. Na oryginale potwierdzam wrażenia Quake96  Po kilkunastu kilometrach po mieście się zagotowało...
Kupiłem na sandomierskim targowisku taką no name kanapę za 24zł (stargowałem z 25zł.) Nowa, szeroka i żeby jakoś wizualnie pasowała do stylówy Wigry. I też się sprawdziła. Oczywiście po 12 godzinach chyba niezależnie od siodła różowo nie jest - nie ukrywam, że po skończonym dziele czułem się, że tak powiem bezpłciowo  , ale następnego dnia chodziłem i jadłem na siedząco.
(25-06-2019 18:36:14)NoSeLatamTrochu napisał(a): nono, mogłeś sobie zaplanować trasę tak co by na złap iskrę zajechać pooglądać w garbatce 
O masz! Nie wiedziałem o istnieniu takiej znakomitej imprezy! Jestem tutaj od niedawna. Zarejestrowałem się w dniu zakupu Wigry - wcześniej nie czułem się uprawniony  . Przez Garbatkę przejeżdżam samochodem dwa razy w tygodniu (ten przejazd kolejowy to równiutka połowa drogi między Sandomierzem i Warszawą). I następnym razem nie omieszkam! Dzięki za przemycenie mi tej informacji!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2019 10:39:03 przez voragine.)
|
|
26-06-2019 10:25:26 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Wigry 3 - dłuższa wycieczka, to i dłuższy opis :) - voragine - 26-06-2019 10:25:26
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|