Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jaguar z roku 1980 - podobno...
|
Autor |
Wiadomość |
jurek_1961
Uczeń
Liczba postów: 176
Imię: Jurek
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Jaguar z roku 1980 - podobno...
W pierwszym poście napisałem, że rozkładając Jaguara, jeszcze nie wiedziałem, co chciałbym z nim zrobić. Ale jak już rozłożyłem i doprowadziłem go do jakiegoś tam ładu, to wymyśliłem sobie ostre koło. I wyszło - póki co - tak:
Jeśli ktoś - patrząc na to co wyszło - uważa, że jak ostre koło, to tylko Wicher, to ja się z Nim zgadzam. Też bym chciał mieć Wichra.... Ale - jak to w życiu - prawie zawsze są jakieś "ale"....
Mam już trochę lat, a Wichra "na żywo" widziałem do tej pory raz - w Muzeum Sportu i Turystyki. O ile na różnych aukcjach Jaguar to bywa, Huragan to już pojawia się zdecydowanie rzadziej (zwłaszcza ostatnio), zaś Wichra niemal nie ma. A jak już się pojawi, to cena szybuje, że aż miło - a raczej "niemiło".
A ponadto - ja na tym swoim rowerku na tor na pewno nie pojadę, bo u mnie takowego brak. A skoro już będę tym jeździł po ulicy - a bardziej po ścieżkach rowerowych - to wydaje mi się, że lepsza będzie geometria szosowa od torowej. No i do Jaguara hamulec można było zamontować, a do Wichra...
Napisałem, że NA PEWNO nie będę malował ramy. I nie będę. Co do napisu - z prawej strony z zasadzie nic nie zostało, a z lewej ledwo można było się doczytać, że to Jaguar. I nie mogłem się zdecydować - zostawić tak jak jest, czy dać nowe literki. Ale ponieważ i Żona i Znajomi, z tych moim ścieżek rowerowych, zdecydowanie uważali, że napis powinien być widoczny, to jest...
|
|
14-06-2019 18:16:01 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaguar z roku 1980 - podobno... - jurek_1961 - 14-06-2019 18:16:01
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|