Cdi 023 Motorynka
|
Autor |
Wiadomość |
robert2006p
Nowy

Liczba postów: 49
Imię: Robert
Pojazd: Inny
|
RE: Cdi 023 Motorynka
UŻYTKOWNIK USUNIĘTY odbieram tą formę odpowiedzi w jaki sposób piszesz jako mocną krytykę mojej pracy.
Napisałeś że moje wypowiedzi wprowadzają w błąd osoby doświadczone oraz mniej doświadczone tylko tak zastanawiam się niby w kakji sposób?
Być może nie czytałeś postów od początku i odebrałeś część mojego postu jako próba nierzetelnego sposobu przekazania informacji pisząć i cytujać któryś raz z kolei np że motorynka to nie rakieta kosmiczna  lub ze "Koła magnesowe w wiekszości rometów rzadko kiedy chodziły prosto "Smile
Ja w tym poście nic nie oferuję na sprzedaż i nie namawiam też do przerabiania zapłonów osobom nie posiadającym przynajmniej średniej wiedzy motoryzacyjnej lecz opisuję to co i w jaki sposób zrobiłem .
Zapłon chodzi na dowód tego zamiesciłem link na 2 stronie bodajże i niewiem czy widziałeś jest na yt .
Zapytałeś w poście czy będę spawał koło magnetyczne odpowiem w tym temacie trzeci raz że tak będę spawał to nie oznaczą że coś bedzie krzywo chodziło.
i jeszcze raz ci odpowiem gdybyś czytał od początku ze zrozumieniem to zauważył być że stożek który przetoczyłem wchodzi w otwór koła magnesowego dodatkowo opiera się o płaszczyznę pionową stozka (dokładnie tak jak w samochodzie) tylko nie zakołem lecz przed kołem -ale tego też nie zauważyłeś .
Jednym słowem czytaj uważniej oraz nie odbieraj wszystkiego dosłownie bo istnieje coś takiego jak np przenośnia oraz metafory w j.Polskim
Pisz co chcesz a ja tą odpowiedzią kończe z tobą rozmowę i cieszę się prościutkim kołem magnesowym Pozdrawiam  
|
|
17-04-2019 14:14:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Cdi 023 Motorynka - robert2006p - 17-04-2019 14:14:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|