| 

| 

Cdi  023 Motorynka

| 

| Autor | 
			Wiadomość | 

robert2006p 

Nowy 

Liczba postów: 49 
Imię: Robert 
Pojazd: Inny 

| 

RE: Cdi  023 Motorynka 

UŻYTKOWNIK USUNIĘTY odbieram tą formę odpowiedzi w jaki sposób piszesz jako mocną krytykę mojej pracy. 
Napisałeś że moje wypowiedzi wprowadzają w błąd osoby doświadczone oraz mniej doświadczone tylko tak zastanawiam się niby w kakji sposób? 
Być może nie czytałeś postów od początku i odebrałeś część mojego postu jako próba nierzetelnego sposobu przekazania informacji pisząć i cytujać któryś raz z kolei np że motorynka to nie rakieta kosmiczna    lub ze "Koła magnesowe w wiekszości rometów rzadko kiedy chodziły prosto "Smile 

Ja w tym poście nic nie oferuję na sprzedaż i nie namawiam też do przerabiania zapłonów osobom nie posiadającym przynajmniej  średniej wiedzy motoryzacyjnej lecz opisuję to co i w jaki sposób zrobiłem . 

Zapłon chodzi na dowód tego zamiesciłem link na 2 stronie bodajże i niewiem czy widziałeś jest na yt .

Zapytałeś  w poście czy będę spawał koło magnetyczne odpowiem w tym temacie trzeci raz że  tak będę spawał to nie oznaczą że coś bedzie krzywo chodziło.

i jeszcze raz ci odpowiem gdybyś czytał od początku ze zrozumieniem to zauważył być że stożek który przetoczyłem wchodzi w otwór koła magnesowego dodatkowo opiera się o płaszczyznę pionową stozka (dokładnie tak jak w samochodzie) tylko nie zakołem lecz przed kołem -ale tego też nie zauważyłeś .

Jednym słowem czytaj uważniej oraz nie odbieraj wszystkiego dosłownie bo istnieje coś takiego jak np przenośnia oraz metafory  w j.Polskim 

Pisz co chcesz a ja tą odpowiedzią kończe z tobą rozmowę i cieszę się prościutkim kołem magnesowym Pozdrawiam    

|  

| 

| 17-04-2019 14:14:24 | 

| 

| 

| Wiadomości w tym wątku | 

RE: Cdi  023 Motorynka -  robert2006p - 17-04-2019 14:14:24 
 | 

Użytkownicy przeglądający ten wątek:     1 gości

| 

|