Ocena wątku:
- 2 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Samouczek - Rejestracja "na żółte"
|
Autor |
Wiadomość |
efeso
Nowy

Liczba postów: 3
Imię: Dominik
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Samouczek - Rejestracja "na żółte"
Dziś przerabiałem temat, przygotowałem sam biała kartę do Fiata 125p, oczywiście opinii rzeczoznawcy nie posiadam, udałem.sie do konserwatora no i oczywiście pani w sekretariacie nie chciała przyjąć dokumentów bez opinii rzeczoznawcy, zapytałem na jakiej podstawie itp itd, poprosiłem o pisemna odmowę przyjęcia białej karty z powodu braku opinii rzeczoznawcy ;-) pani zadzwoniła po swoją przełożoną, od nowa ta sama gadka, znowu poprosiłem o pisemna odmowe, aż w końcu po około 20 minutach walki z urzedasami pani na wniosku kazała napisać swój nr telefonu, powiedziała że weźmie dokumenty i będzie się zemną kontaktować jeszce jakaś inna pani ;-) po około 2 godzinach dzwoni do mnie, mówi że ich szef wymaga opinii, ja mówię że taka opinia dużo kosztuje, a poza tym nie jest mi potrzebna, pani mówi że może mi polecić rzeczoznawce który wystawi taka opinię za jakieś 150zl, mówię jej że nikomu nie będę nic płacił itp itd... no i w końcu pani łaskawie mówi tak: to My Panu to puścimy w drodze wyjątku, lecz zawsze wymagamy opinii rzeczoznawcy, tylko proszę nikomu o tym nie mówić... To słowa pani z delegatury w pewnym mieście, nie będę mówił w jakim bo Pani nie kazała ;-)
|
|
03-04-2019 22:10:52 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Samouczek - Rejestracja "na żółte" - efeso - 03-04-2019 22:10:52
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|