(05-02-2019 01:18:22)Szatek napisał(a): [...]
Nie obraź się [...]
A niby czemu bym miał
Zdaję sobie sprawę z tego co mówisz, z resztą już padły podobne głosy i wiem, że jeśli trafi się jakiś fajny T-1 to zrobię wszystko żeby był mój. Problem w tym, że w promieniu ~ 100km od ZS ciężko z tym, ale szukam cały czas.
A Ogar - jaki jest, każdy widzi. Tą przeróbkę traktuję w dużej mierze jako próbę zmiany wizerunku tego, co tu dużo mówić, dość zwyczajnie wyglądającego motoroweru. No i dobrze się przy tym bawię i uczę. Zainteresowanie? Szkoda że słabe, ale ono nie jest mi niezbędne, choć jak powiedziałem każda opinia jest cenna. Poza tym do tej pory "skrzywdziłem" (no może prócz czyiś wrażeń estetycznych) tylko pospolite lagi i osłonę, która nie była i tak w dobrym stanie. Kolanka nie liczę, bo tu akurat sądzę ponad wszystko, że wcale dobrze wyszło. A tyle już tu było ulepow ciętych, giętych i spawanych, że chyba możecie mi to darować
Pozdro
I pytanie, bo ze schematów ciężko się tego dowiedzieć, mniej więcej na jaką odległość powinno wchodzić w tym modelu (TS, T-1) kolanko w głąb tłumika?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2019 08:58:21 przez Jorginsson.)
05-02-2019 08:54:48
1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post:1 osoba postawiła piwo Jorginsson za ten post. Robert (10-07-2019)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.