Okazje na OLX, ALLEGRO i innych portalach
|
Autor |
Wiadomość |
rafi555
Zawodowiec

Liczba postów: 2,555
Imię: xxxxxx
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Okazje na OLX, ALLEGRO i innych portalach
(04-01-2019 23:03:59)Szatek napisał(a): Oczywiście że można bardzo dużo rzeczy zrobić samemu, gdyby się uprzeć, tylko czy rzeczywiście z równie dobrym efektem? Wątpię. Do takich spraw potrzebne są narzędzia/urządzenia, wiedza i doświadczenie. Nawet gdy wydamy pieniędze na w.w. narzędzia/urządzenia, poświęcimy trochę czasu na teorię z danej dziedziny, to i tak pozostaje dowiadczenie. Oczywiście mówimy tu tylko o fachowcach, a nie o tych, którzy jako tako umieją coś zrobić.
Ja osobiście, z racji tego, że dążę do ideału, nie zamierzam zdobywać go na swoich motorowerach, a więc wolę powierzyć daną czynność fachowcowi. I tak nikt nie jest i nigdy nie będzie ekspertem w każdej dziedzinie.
No i poza tym, przygotowywanie się do takich czynności jak np. szkiełkowanie, lakierowanie, toczenie itp., ma według mnie jedynie jakiś sens, gdy mamy więcej niż pare pojazdów - lub zamierzamy to robić też w celach zarobkowych.
Dla mnie to trochę dziwne no ale rozumiem.
Jana przykład sam sobie maluje piaskuje itp. inni oddają rozumiem, nie ma ktoś piaskarki albo pistoletu do malowania albo też nie bawi się ktoś w sprejowanie. Ja żadnemu majstrowi ani warsztatowi nie dałbym żeby ni coś od motoru robił, chyba że chromowanie i ocynki to jeszcze się przymknie oko.
|
|
05-01-2019 17:05:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Okazje na OLX, ALLEGRO i innych portalach - rafi555 - 05-01-2019 17:05:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|