Części WSK?
|
Autor |
Wiadomość |
Odrestaurator
Majster
Liczba postów: 3,256
Imię: Szymon
Pojazd: Inny
|
RE: Części WSK?
Ja tam nigdy problemów z tymi gaźnikami nie miałem, a przeszło mi przez ręce ich sporo. To jest tak łopatologiczna konstrukcja że nie ma się co zepsuć, jak zresztą cała wsk-a. W opisie piszemy jak jest, należy dodać, że technicznie sprawny, nic nie pourywane itd, ale należałoby też dopisać że nie odpalaliśmy na nim silnika. Nie widzę nic złego w takich składakach skoro wszystko jest sprawne. Myślisz że gaźnik w twojej super wsce jest oryginalny z jednego kawałka? Niby skąd sprzedawca ma mieć tą pewność że jest cały z jednego kawałka tak jak wyjechał z fabryki.
Z zapłonem trochę nie dopatrzyłem, skoro nie ma ładowania i platyn to cena spadnie do około 30zł. Problem cen polega też na tym że dla jednego jest warte to sporo, a dla drugiego niewiele, generalnie ja nie kupuję nic w obecnych cenach bo to przesada, ale po co mam sprzedawać taniej skoro inni sprzedają drożej. I tak znajdzie się zawsze na to jakiś napaleniec a przeszedł by się po okolicy targach staroci itd. i dorwał by te części 70% taniej jak nie lepiej.
Części akurat trafiły się tu takie że nie można określić czy są sprawne czy nie bez silnika. Ja zawsze piszę jak jest, decyzja należy do Ciebie.
Mój Simson
YT: POLMOZBYT
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-01-2019 20:04:43 przez Odrestaurator.)
|
|
01-01-2019 20:03:35 |
|
1 osoba postawiła piwo Odrestaurator za ten post:1 osoba postawiła piwo Odrestaurator za ten post.
Motorowerzystka (01-01-2019)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|