MRF Bajera
|
Autor |
Wiadomość |
NoSeLatamTrochu
Druciarz

Liczba postów: 1,019
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: MRF Bajera
Ten dzień jaki i tydzień był dość aktywny dla mrf. U mnie -4 do -13 ale i tak jeżdżone, dzisiaj było upalanie na lodzie (zamarznięty staw na pobliskim torze 20cm lodu). Ale to nie ważne, najważniejsze to że zrobiłem światła. Przyszła paczka w czwartek i w czwartek było już wszystko fest, lecz forum padło i nie było posta. A więc tak
Lampa polisport:
Regulator AMG 6 pin:
I teraz tak, bo mrf ogólnie jeździ teraz bez regulatora i światło jest naprawdę mocne już od najniższych obrotów, a na regulatorze jest słabe, na każdych obrotach takie same, jak postojówki, więc jeżdżę bez niego do puki nie będzie led i aku.
Wszystko działa jak narazie na krótko ale działa, w następnym tygodniu wpadają białe handbary polisport i wyłącznik do świateł tzn zamawiał kill button, będzie on do zapłonu a obecny on/off będzie na światła, no i uchwyt dźwigni sprzęgła bo na trytytkach jeżdżę z miesiąc a dzisiaj nie wytrzymały i musiałem złapać obejmą  .
Dobra łapcie na tą chwilę tyle a ja lecę zrobić zdjęcie na lodzie  A i do mrf wpadnie jeszcze niebieska żarówka bo akurat taką mam
|
|
01-12-2018 17:02:03 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|