Spełnienie marzeń czyli.. Romet Ogar 200 by Bartek
|
Autor |
Wiadomość |
Bartek
Emerytowany Moderatroll
Liczba postów: 2,930
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mietek, czyli Ogar 200 by AKA.
Czas odkurzyć starego kotleta
Hmm od czego by tutaj zacząć
Najlepiej od początku
A więc jakiś czas temu zacząłem poszukiwać jakiegoś Romecika. Bardzo ważne było dla mnie by motorek posiadał papiery. Przeglądałem olx.. fejsa i lokalne portale. Nie było nic sensownego.. Jak coś było z papierami to raczej do remontu i cena moim zdaniem kosmos. Aż któregoś wieczora tknęło mnie coś i napisałem do Ani. I od słowa do słowa dowiedziałem się, że Miecio jest na sprzedaż. I tak 10.10.18r godzina coś parę min po 10 stałem się właścicielem Miecia
Co do planów ? Porobić to co trzeba i dopieścić tak by był cukiereczkiem. Jest to moja druga dwuseta (pierwsza długo nie była i nie potrafiłem wyregulować :V więc teraz będę się na nowo uczył ustawiania itp..)
Na dzień dobry już lecą do mnie naklejki.
Dziś zrobiłem dętkę. Chciałem się przejechać lecz Miecio się obraził i nie chce rozmawiać ze mną :C Iskra jest (na moje oko trochę słaba) paliwo dostaje a zagadać nie chce. Próbowałem na paru świecach. Ale cisza. Więc pewnie zapłon się rozregulował. Jutro jak będę miał czas to zajrzę do zapłonu. Kolejnym krokiem będzie ogarnięcie instalacji by działały światła.
Kolejny krok to przerejestrowanie i przeglądzik
Tak na szybkości łapcie zdjęcia.
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
10-10-2018 18:00:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Mietek, czyli Ogar 200 by AKA. - Bartek - 10-10-2018 18:00:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|