Satelita '89
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,630
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Satelita '89
Szkoda, że tylko karoseria, reszta niestety gnije jak wszystko inne. Są tego plusy, są minusy.
1.1 już nie ma tego czegoś, taki trochę na siłę był (jak lampy tylne jeszcze bym zniósł, tak zderzaki są po prostu okropne, szkoda że nie zostawili metalowych, które były w prototypie). Chociaż Trabant z silnikiem czterosuwowym musi być samochodem bardzo praktycznym. Prowadzi to się dobrze, jest lekki, bagażnik wielki, a po montażu gazu jest tani w utrzymaniu. Ale jednak bez tego dźwięku nie da się żyć. Ostatnio jeżdżę znów Fiatem. W Trabancie zerwała się poduszka pod silnikiem, chciałem wymienić przy okazji wszystkie, ale jednej nie było na magazynie. Wczoraj przyszła, ale nie ta, jaka powinna. Okazało się, że wina trochę jest po mojej stronie (zamówienie), trochę po stronie sklepu (niezupełnie jasny opis), więc muszę zamówić jeszcze tą jedną brakującą. I tak stoi już trzy tygodnie, czasem zrobię tylko jakieś małe kółko, żeby go rozruszać. No i już po tygodniu bez pyrkania dwusuwa byłem tak za tym stęskniony, że silnik odpalony na próbę po wymianie zaworka iglicowego chodził prawie kwadrans, bo się nasłuchać nie mogłem
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-09-2018 23:59:19 przez Dawdzio.)
|
|
27-09-2018 23:54:04 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Satelita '89 - Dawdzio - 27-09-2018 23:54:04
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|