Przyczepka/wózek rowerowy.
|
Autor |
Wiadomość |
Dawdzio
Hold my mustache!
Liczba postów: 2,609
Imię: Dawid
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Przyczepka/wózek rowerowy.
No i będziesz z nią walczył jak ja kiedyś
Twoja przyczepka posiada jeden, poważny błąd. Nie ma sztywnej konstrukcji. Jak załadujesz ją czymś cięższym to będzie się wszystko składać do środka (choć może się okazać, że rzeczy na tyle ciężkie, żeby ją złożyć się do niej po prostu nie mieszczą). Poza tym błotniki na niewiele się zdadzą, skoro ściany są z siatki, więc i tak wszystko będzie w błocie.
Jest też chyba inny problem - ten koszyk bez problemu zmieściłby się na bagażniku przy bardziej wysuniętym siodełku dając przy tym znacznie wygodniejsze prowadzenie. Choć satysfakcja byłaby mniejsza
Prototyp wyszedł fajny, więc teraz ściągaj rurki, kątowniki, profile i wszystko inne ze złomu. Opracujemy taki wózek, że wszyscy spod sklepu będą taki chcieli
A może zaglądaj częściej na złom? Ja ostatnio widziałem już tam szósty tego typu wózek, przy czym przy czwartym przestałem je brać. Jeśli zorganizowałbyś transport to mogę ci jeden z nich odstąpić za symboliczną flaszkę.
Wzmożona kontrola społeczna złomowisk podstawą sukcesów w zdobywaniu interesującego mienia.
|
|
20-05-2018 15:31:24 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Przyczepka/wózek rowerowy. - Dawdzio - 20-05-2018 15:31:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|