WItam w Twoim wątku,
fajnie zrobiłeś tego CC, ja akurat też mam CC swap na 1,2 16V i bardziej mi sie podoba jego sylwetka nic SC. Ładnie zrobiony CC jest naprawdę ładny .
Stabilizator też każdemu polecam, w ostrych zakrętach nie zmienia sie tak bardzo wtedy geometria kół i da się to jakoś prowadzić . Ja z racji tego, że użytkuję swojego w KJS-ach to mam takze stabilizator z tyłu i dało to wymierne korzysci w osiąganych krótszych czasach.
Rozumiem, że z przodu dałeś stabilizator od sportinga ?, pytam, bo taki ja mam, ale... szukam grubszego, bo dośc mocno ugina się koło przednie zewnętrzne dociążone w zakręcie ( tylne wewnętrzne sie podnosi )
Jeżeli wiesz od czego mozna podpasować grubszy stabilizator na przód to byłbym wdzieczny.
Tak samo szukam felg 13'' ,ale.... 6 cali szerokie 4x98 mm, musza byc od fiata, bo pływające śruby nie wchodzą w rachubę.
Na razie wklejam starą fotka mojego CC. Nowe z dyfuzorem wkleję jak zrobię foty. Może coś od siebie podpatrzymy .
Dosiadam: WSK Gil, Romet Chart, Romet Ogar, Komar 3, WFM - w remoncie, Simsony Schwalbe elektryk 2,5 kW oraz 8 kW - składany po naprawie n-kodera.
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.