Romet 50-M-2 potrzebne dane techniczne do przeglądu technicznego
|
Autor |
Wiadomość |
aeroxteam2
Uczeń
Liczba postów: 164
Imię: Tomek
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Romet 50-M-2 potrzebne dane techniczne do przeglądu technicznego
(17-02-2018 13:49:41)kgracjank napisał(a): aeroxteam2 dzięki za pomoc. Dane z Twojej instrukcji były pomocne. Ciekawostka, że długość różnie podają; wikipedia - 1360mm, Twoja instrukcja - 1340, ostatecznie podałem dł. z Twojego skana. Motorek obskurnie wygląda ale na szczęście sprawny choć nie wiem jak długo, czy coś na wiosnę się nie spierdzieli, aczkolwiek z badaniem poszło do przodu. Faktycznie z tym wpisem "PONY" jest kosmiczny problem w pozycji D.2 - nie da się i koniec, sprawdzałem to w wydziale komunikacji i na stacji diagnostycznej. I tu i tu życzliwie panowie podeszli i naprawdę chcieli pomóc, ale nie ma takiej opcji. W pozycji D.3 najprawdopodobniej będę mieć 50-M-2 - bo tylko taka nazwa była w cepie w wydziale komunikacji (no można jeszcze było wybrać samo PONY). U diagnosty w papierach udało się zrobić PONY 50-M-2, a więc jest cicha nadzieja, że w wydziale komunikacji wyślą taką nazwę do administracji Cepik 2.0 i dodadzą taką nazwę do słownika i wtedy wydział mi taką przydzieli. A z ciekawostki, że w cepiku jest w słownikach PONY 50-M-3 czyli kto ma typ 50-M-3 ma łatwiej.
Dzięki za pomoc
Bardzo duzo można zmienić w cepie.Trzeba tylko chciec. Znajomemu ostatnio odmówili zmiana daty produkcji samochodu. (Skladak 93r modelowo 79r). Po 3 msc pyskówek poszedl z redaktorem pewnej gazety motoryzacyjnej. Poprosil o podanie pisemnej odmowy rejestracji. Po 24h otrzymał info ze pojazd zarejestrowany zapradzamy do odbioru i przepraszamy. Dla ciekawych lini do artykułu. http://www.poznajemysamochody.pl/index.p...c2-cabrio/
Pozdrawiam i powodzenia przy pracach.
|
|
17-02-2018 14:37:13 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet 50-M-2 potrzebne dane techniczne do przeglądu technicznego - aeroxteam2 - 17-02-2018 14:37:13
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|