Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
łożyska craft
|
Autor |
Wiadomość |
plusminus
Technik
Liczba postów: 1,003
Imię: Iwo
Pojazd: Inny
|
RE: łożyska craft
(14-01-2018 10:56:08)Ogór200 napisał(a): Proponuje poczytać trochę literatury bo widzę że wiedza na poziomie człowieka z gimnazjum..
Tak miałem wiele porównań bo pracowałem w serwisie motpcykli i skuterów gdzie robiłem silniki ludzi którzy nie mają w ogóle pojęcia tak jak Ty ...pracowałem też w serwisie peugeot, skończyłem szkołę, mam certyfikat ...miałem kontakt z inżynierami np. inż Zającem - możesz sobie kupić książkę jego autorstwa...
Teraz powiedz jakie ty masz dośwoadczenie i wykształcenie aby swoje teorie na czymś oprzeć...
Wracając do smarowania NIE NAPISAŁEM ŻE NIE MA FILMU OLEJOWEGO W OGÓLE, TYLKO ŻE NIE JEST ON TAKI JAK W 4 T I ŻE ZOSTAJE WYMYWANY W ZNACZNYM STOPNIU DLATEGO CIĄGŁA PODAŻ JEST TAK BARDZO WAŻNA, A NAJLEPSZA PODAŻ JEST NA MAX PODNIESIONEJ PRZEPUSTNICY
Właśnie widac jak pracowałeś w serwisie. W innym temacie udowodnileś, że nie masz pojecia o dystansowaniu silnika i skrzyni biegów a składanie silnikow na materiały do uszczelek jest zbednym wydatkiem, bo wystarczy silikon.:-) No i pracowales w serwisie pezo i nie wiesz co to smarowanie centralne? Ktos tu chyba za dużo dopowiedzial.
I nadal nie udowodniles mi nic poza tym kogo znasz. Podaj konkrety, wykresy z hamowni, badania, publikacje, wtedy dopiero masz popaecie Swojej teorii.
"Co to jest takie niebieskie pod siedzeniem????
To coś to jest turbina Mixolu, nie grzeb tam bo Ci łapy urwie."
Moje BP
|
|
14-01-2018 14:30:17 |
|
1 osoba postawiła piwo plusminus za ten post:1 osoba postawiła piwo plusminus za ten post.
rafi555 (01-14-2018)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: łożyska craft - plusminus - 14-01-2018 14:30:17
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|