Cukierek - Motorynka Pony M1 by XploiD
|
Autor |
Wiadomość |
xploid
Nowy
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/nowy.png)
Liczba postów: 54
Imię: Robert
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Cukierek - Motorynka Pony M1 by XploiD
(04-01-2018 22:07:33)rafi555 napisał(a): spsport2000, a czego jej brakuje do oryginału? Ja zauważyłem tylko mostek, zaślepkę i te trytytki.
O którym mostku piszesz?
A no faktycznie!!! Już wiem o co chodzi.
Powolutku wszystko będzie wrscalo do normy ?
(04-01-2018 22:35:39)spsport2000 napisał(a): Pisalem to juz wczesniej ale napisze jeszcze raz dla jasnosci. A wiec. Kolanko wraz z wydechem i nakretkla made in china, po ksztalcie kolanka i nie normalnym koncie usytuowania tlumika od razu to widac, nie wspomne, ze tlumik ma byc w chromie. Gumy podnóżek made in china jak i cala reszta gum, lagi i kopka itp. Oska stopek dorabiana, brak z jednej strony tzw grzybka a z drugiej strony podkladki z zawleczka. Uchwyt lampy podróbka z allegro, poznac po kacie ustawienia lampy, braku zakrzywienia nad lampa, dziury pod tablice a ma byc otwor w ksztalcie litery U, brak oryginalnej fajki swiecy oraz kabla wn, brak pokrowca na narzedzia brak oryginalnego ciegna hamulca wraz z nakretka, bak paliwa z komara, malowane felgi i szczekotrzymacze, mam pisac dalej ? Rozumiem starania autora moze dopiero wchodzi w temat. Jak sam napisal w pierwszym poscie, pytal czego brakuje. Do autora, popraw detke w tylnym kole bo jak kiedys ogarnie cie chec na rundke to wyrwie caly wentyl.
Rozkmin mi info z bakiem. Przecież nie produkowano bakow stricte do motorynka, korzystano maximum z dostępnych części od motorowerów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2018 01:11:06 przez xploid.)
|
|
05-01-2018 00:34:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Cukierek - Motorynka Pony M1 by XploiD - xploid - 05-01-2018 00:34:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|