Długo poszukiwany ale jest:) Kolejny Ogar 200 by Dawid.xD
|
Autor |
Wiadomość |
Dawid.xD
Technik

Liczba postów: 655
Imię: Dawid
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Długo poszukiwany ale jest:) Kolejny Ogar 200 by Dawid.xD
Siemanko, w końcu się udało i około godzinę temu stałem się posiadaczem tego o to Ogara z 1988 roku z dokumentami  Niebieskiego ogarka nie ma już 1,5 roku a ja już po miesiącu strasznie żałowałem sprzedaży  Często przeszukiwalem olx z ogarami w promieniu 100km ale były albo bez dokumentów albo okropnie drogie.. Wczoraj trafił się ten  Cena 650 zł do nego, oczywiście kupiłem go sporo taniej  Ogarek niestety nie na chodzie z powodu braku iskry, ale ogarniemy to. Motorek trochę kolorowy ale pod zielonymi elementami kryje się oryginalny żółty kolorem  Lagi z przodu wymieniane, ale dostałem oryginalne i są proste, poprzedni właściciel wymienił je ponieważ nie chciały pracować, te obecny pracują prawie jak w simsonku  Plany? Zrobić silnik oraz pomalować całośćna czerwień meksykańską, mój ulubiony kolorek. I bym zapomniał, do ogara dostałemcaky drugi silnik w częściach, oraz jakieś linki, lusterko itd  Poniżej fotki, niestety robione w garażu więc jakość słaba, a na dworze niestety ciemno :/
|
|
29-12-2017 21:10:21 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Dawid.xD za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Dawid.xD za ten post.
bacablue (01-14-2021), klodian2002 (01-13-2021)
|
Wiadomości w tym wątku |
Długo poszukiwany ale jest:) Kolejny Ogar 200 by Dawid.xD - Dawid.xD - 29-12-2017 21:10:21
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|