Cinquecento Sporting 1997
|
Autor |
Wiadomość |
Chmielu17
Praktykant

Liczba postów: 372
Imię: Ardian
Pojazd: Romet 100
|
RE: Cinquecento Sporting 1997
(17-12-2017 02:27:48)Dawdzio napisał(a): Lampkę znad lusterka możesz założyć do bagażnika pod plastik na którym opiera się półka. Sam zbieram się już jakiś czas do takiej przeróbki, żeby móc przestać wyjmować rupiecie z bagażnika z latarką w zębach.
Ostatnio miałem taką sytuację przy "niebieskich". Trójkąt, apteczka po ciemku się odnalazły, gaśnicy niestety szukałem na próżno.  Ale pomysł dobry sprzedałeś. W sumie tą lampkę z lusterkiem chciałem do 1100p wrzucić, bo tam seryjnie nie ma, ale zobaczę do czego ją wykorzystam.
Dzisiaj kupiłem nową tylną wycieraczkę, stara przy wyjmowaniu z ramienia się rozsypała ze starości oraz sprawdziłem dlaczego spryskiwacz przód i tył nie działają. Bezpieczniki sprawne, włączniki też, a nie działają.
Postanowiłem dostać się do zbiorniczka, ściągnąłem koło, nakole, a tam taka "niespodzianka" - nasi tu byli.
Z zbiorniczka po odpięciu wężyka wylała się woda, zaczęły się poszukiwania wężyka od tylnego spryskiwacza - znalazłem go pod maską  .
Ostatecznie podmieniłem zbiorniczek na ten co ostatnio zabrałem ze szrotu, gdy brałem nadkola. Przód już działa, tył jeszcze nie. Pozostało tam tylko założyć nowy wężyk i wszystko wróci do normy.
https://www.facebook.com/Zastava-Mediter...847651863/ - moja Zastava 1100p Mediteran
|
|
23-12-2017 20:53:43 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Cinquecento Sporting 1997 - Chmielu17 - 23-12-2017 20:53:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|