[S] Romet Chart 210 - C-A-Ł-Y- na C-Z-Ę-Ś-CI-
|
Autor |
Wiadomość |
nofack
Banned
Liczba postów: 680
Imię: mm
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Romet Chart 210 - C-A-Ł-Y- na C-Z-Ę-Ś-CI-
Błotniki śprzedane więc za więcej niż ty dawałeś żal ci było na 20zl na wysylkę jak się targowałeś a za chwile poszły za więcej, do tego wział gościu więcej częsci , i za jedną wysyłka pozbyłem śię wiecej ilości części ja jestem zadowolony kupujący również a prosił mnie bardzo żebym mu sprzedał więc zrobiłem tylko z tego względu wyjątek że bierze wszystko, to co innego.
Stacyjke licytowałeś a jak sie okazuje jest ona uszkodzona bo nie sprawdzałem jej przy wystawianiu na ogloszenie zacina sie, no i jak btym nie odwołam licytacji i taka ci sprzedał to pewnie byłbys ZADOWOLONY ? Dopiero miał byś pretensje że ktoś ci psrzedał uszkodzona, tym bardziej że w aukcji nic nie pisze ze jest srpawna bo nie znalem stanu . Teraz ją sprawdzałem i wiem ze sie zacina wiec licytacja od nowa jesli ktos zainteresowany taka niech bierze nie to ok. Nie chcesz nie licytuj i nie zawracaj mi dup... na lewo, nie podobaja ci sie moje warunki nie każe ci nic licytować swoich przedmiotów.
I nie mam nic do ukrycia pół Charta już sprzedałem i kupujący i ja jestem zadowolony.
Pozdrawiam
|
|
21-12-2017 16:49:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Chart 210 - C-A-Ł-Y- na C-Z-Ę-Ś-CI- - nofack - 21-12-2017 16:49:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|