Charper składa charta czyli po trupach do celu
|
Autor |
Wiadomość |
charper
detyfusan

Liczba postów: 2,027
Imię: Wojtek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Charper składa charta czyli po trupach do celu
(27-11-2017 21:55:04)Lagoon napisał(a): Charper, ale zauważ, że w miarę upływu czasu jest to normalne, że dochodzi się do lepszych rozwiązań. Usprawnienia, o których mówisz że posiadały dyskwalifikujące wady jednak większości działały i użytkownicy byli zadowoleni. Mówię tutaj o przewijaniu prądnic w Charcie. Jeśli chodzi i impulsatory to faktycznie z autorem tego pomysłu mieliśmy zagadkę jak cholera, bo mój Chart pochodził na nim bardzo krótko, a później w ogóle nie odpalał. Walczyłem z tym pół roku, autor pomagał mi jak mógł za co jestem mu wdzięczny i nie mam mu za złe, bo jego pomysł wprowadził wiele w temacie prądnic chartowskich. Potem dorwałem lampę stroboskopową i zapłon się rozjeżdżał, być może właśnie problemem była nieodpowiednia cecha.
Poniekąd dobrze, że udało Ci się osiągnąć coś nowego, ale wygląda to trochę jak przechwalanie się dziecka w piaskownicy "a ja mam, ale wam nie pokażę!". Nie czuj urazy, jeśli jesteś pewien świetności swojego rozwiązania i wytykasz innym zarabianie na ich pomysłach, pokaż, że potrafisz równie świetnie sprzedać swoje. Jeśli oczywiście tego chcesz. A jeśli nie? To w zasadzie bez sensu jest chwalić się czymś, czego nie wytłumaczysz lub nie sprzedasz ludziom. Na to popyt jet niewielki, to są już leciwe sprzęty i nieliczne osoby chcą się bawić w takie usprawnianie Charta. Na Twoim miejscu to w ogóle cieszyłbym się, że ktoś wykazuje zainteresowanie.
na impulsator pokazałem rozwiązanie. przypominasz sobie?
|
|
27-11-2017 22:21:09 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Charper składa charta czyli po trupach do celu - charper - 27-11-2017 22:21:09
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|