Komar 2330
|
Autor |
Wiadomość |
Adam104100
Pszegryfff
Liczba postów: 165
Imię: Adam
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Komar 2330
Z tego, co wiem i przeczytałem, takiego tworu jak Komar z kwadratowym silnikiem i osłonami gaźnika nie było.
@joozek, w żadnym wypadku nie poczułem się urażony, a ty nie musisz przepraszać. Swoją wypowiedzią zaciekawiłeś mnie i moja wiedza na temat komarów mocno się poszerzyła dzięki temu. Moja wypowiedź miała na celu zaprzestanie jeszcze nierozpoczętej burzy komentarzy od znaFców z gimnazjum w stylu: ,,na hutę z tym", ,,jak można pakować pieniądze w ulepa'' itp.
W kwestii pojazdu. Trochę niezrozumiały jest dla mnie fakt, dlaczego ktoś wstawił podnóżki własnej konstrukcji z wygiętego pręta. Kolejną rzeczą jest przód. Czemu ktoś wstawił do nowszego modelu stary przód. To jak mieć w nowym samochodzie radio na CD i wymienić na takie na kasety. Jedynym racjonalnym wytłumaczeniem jest możliwość, że pierwszy właściciel miał jakieś znajomości wśród jakiś spawaczy(?), może nawet w fabryce(?) i Komar wyjechał już po tych wszystkich modyfikacjach. Raczej prawdy nigdy nie poznamy, bo sprzedający mieszka 250 km ode mnie i raczej nie powie nic o nim.
|
|
16-10-2017 19:33:09 |
|
1 osoba postawiła piwo Adam104100 za ten post:1 osoba postawiła piwo Adam104100 za ten post.
joozek (10-16-2017)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|