Ocena wątku:
- 3 głosów - 4.33 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
FLAMING 72r uratowany ze śmietnika - powrót do żywych
|
Autor |
Wiadomość |
epwaspotter
Nowy
Liczba postów: 92
Imię: Marcin
Pojazd: Inny Romet
|
FLAMING 72r uratowany ze śmietnika - powrót do żywych
Jak już sobie powiedziałem, że starczy mi rowerów bo cała zima przede mną a roboty z każdym jest od a do z to przez przypadek znalazłem wyrzucony na śmietnik rower. Już z daleka rozpoznałem charakterystyczną ramę flaminga.
stan niestety opłakany w tym nieoryginalny lakier, kierownica i brak siodełka. do tego ten koszyk na złom przydrutowany do dechy i do bagażnika (na szczęście bagażnik cały) chyba warty odbudowy:
oryginalny niebieski prześwituje gdzieniegdzie:
poprzedni właściciel to jakiś straszny druciarz
ale godzina "oddrutowywania" bagażnika do tego szybko nowe siodełko z epoki i właściwa kierownica, oraz obejmy (p.s. żadnej śruby noskowej nie było ) i efekt taki:
Mam jeszcze na głowie kilka innych projektów, ale może szybko go rozbiorę i dam do piaskowania. Mam dylemat co do koloru, waham się pomiędzy morelowym albo rzadkim brązowym metalikiem. Do tego nie wiem czy dać później naklejkę "flaming" czy szablon albo białe litery.
oryginalne oświetlenie mam. nie wiem też jakie dać stomile z odzysku jak tu:
czy nowe (bo mam ostatnią parę z jasnym bokiem) czy jakieś współczesne z białym bokiem.
pozdrawiam
|
|
19-09-2017 09:28:11 |
|
1 osoba postawiła piwo epwaspotter za ten post:1 osoba postawiła piwo epwaspotter za ten post.
KIEROWCA (10-08-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
FLAMING 72r uratowany ze śmietnika - powrót do żywych - epwaspotter - 19-09-2017 09:28:11
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|