Romet Pony M-2 86" by Krystian Colo ( Marzenia się spełniają )
|
Autor |
Wiadomość |
Krystian Colo
Romeciarz na zawsze
Liczba postów: 832
Imię: Krystian
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Romet Pony M-2 86" by Krystian Colo ( Marzenia się spełniają )
(12-09-2017 10:01:57)Quake96 napisał(a): Tak, pewnie. Jedyna różnica polega na tym, że Pony ma inny ogranicznik, ale i to da się łatwo rozwiązać. Sam założyłem widelec od Ogara do swojej M-2 i poza ogranicznikiem, wszystko pasuje. Nie każdy musi przecież robić wszystko w 100% z oryginałem, poza tym widać, że chłopak stara się robić motorynkę po swojemu i "za swoje", więc każdy grosz się liczy. Podziękować trzeba tym, którzy napędzają rynek takimi cenami, że głowa boli.
Także, jeśli nie zależy mu na tym, żeby wszystko było 1000% oryginał PRL i w ogóle, to nie widzę sensu przepłacania za widelec do pony, jak można założyć znacznie tańszy, a niemal taki sam od Ogara i ewentualnie dopasować go pod ogranicznik skrętu w ramie motorynki. Krzywda się od tego nikomu nie stanie, a przecież i tak raczej robi ją dla siebie. Nie każdy musi robić na perełkę za 12 tysięcy
Robie ją dla siebie żeby jezdziła jako tak o jak na razie, a w swoim czasie piaskowanie itp itd
Nie robie na oryginał
Moje Romeciki
- Romet 50 T-1 80'
- Romet Wigry 3 88'
- Romet Reksio 85'
- Romet Turing Luxus 77'
- Pocket Bike 49 ccm
|
|
12-09-2017 18:01:41 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Pony M-2 86" by Krystian Colo ( Marzenia się spełniają ) - Krystian Colo - 12-09-2017 18:01:41
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|