Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Jaki gaźnik do Dezamet 023?
|
Autor |
Wiadomość |
Pan Zdzisław
Uczeń
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/uczen.png)
Liczba postów: 205
Imię: Piotr
Pojazd: Inny
|
RE: Jaki gaźnik do Dezamet 023?
Cytat:Sądzę, że po prostu takim jesteś znawcą tematu.
Jakbyś chciał wiedzieć to nie jestem. A silnik odpalał z kopa i pojechał raz, ale to RAZ normalnie i to bardzo sprawnie jeździł na oryginalnym tłoku, cylindrze oraz wale. Robiliśmy go we trzech+plus pomoc kolegi z zawodówki, gdzie uczy się na mechanika. Ojciec jest lekarzem, ale jest także znawcą motoryzacyjnym. I nie raz naprawiał swój traktor, samochód (czasami coś innego). Więc proszę przestać obrażać mnie i jego pracę, bo złom to złom. Może dziura w wale to też moja nieudolność? Źle założony klin lub coś? Po prostu te części to syf. Założę się, że jakbym ci go dał, to po godzinie miotałbyś kur%$mi. Może dostałem jakiś gorszy model, bo jest z 86 . Koła działały hamulce też. Tak przez miesiąc. Więc jakim prawem nagle koła zaczynają się blokować? Zresztą szkoda słów, zaraz znowu będzie, że jestem debilem, nie znam się. Tylko naprawiałem cały traktor, moje suzuki i połowę samochodu z ojcem. I to były o niebo bardziej skomplikowane rzeczy niż ten cały silnik z rometa.
Cytat:od razu widać lepsze spawy i spasowanie, nie tak jak w późniejszych komarach
Mam rozumieć, że im bardziej starsze te romety, tym są lepsze jakościowo?
|
|
07-09-2017 23:09:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Jaki gaźnik do Dezamet 023? - Pan Zdzisław - 07-09-2017 23:09:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|