Komar Sport 2361 1973 - mój bzyk:)
|
Autor |
Wiadomość |
Kosa78
Uczeń

Liczba postów: 160
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Komar Sport 2361 1973 - mój bzyk:)
No i się wyjaśniło: hamulec nie odbijał bo był za bardzo naciągnięty - rozpierak był ustawiony pod kątem jakichś 30 stopni. Problem w tym, że w momencie kiedy ustawię rozpierak w pozycji "spoczynku" regulacja linki jest maksymalnie wkręcona w prowadzenie na bębnie i cięgno nie ma miejsca żeby się cofnąć - po naciśnięciu klamki uderza właśnie o wkręconą regulację - reasumując hamulec sprawny a nie działa  Gdyby nie było nakrętki kontrującej na regulacji linki może by pasowało na styk - a tak będę musiał trochę kombinować. Niestety podczas naciągania linki diabli wzięli baryłkę/opór linki montowany w klamce - po prostu się rozpadła na dwie części - uwielbiam jak pierdyknie coś co kosztuje 2 zł a wysyłka 8zł  Muszę zrobić większe zakupy i czekać na paczkę... W tym tygodniu raczej już bzyka nie będę ćwiczył bo braknie czasu. Miałem wcześniej pytać: felgi chromujecie we własnym zakresie czy kupujecie nowe? Jacyś sprawdzeni sprzedawcy/warsztaty? Z przedniego koła usunąłem srebrzankę i trochę się zmartwiłem - chromu jakieś 50%, reszta to wżery.
Ślimak założony i sprawny - ciekawe czy licznik działa  ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-2017 22:53:19 przez Kosa78.)
|
|
05-09-2017 22:51:59 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Komar Sport 2361 1973 - mój bzyk:) - Kosa78 - 05-09-2017 22:51:59
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|