Ocena wątku:
- 1 głosów - 4 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Pomarańczowe Wigry 3 rocznik '85
|
Autor |
Wiadomość |
Kamil_B2000
Nowy
Liczba postów: 5
Imię: Kamil
Pojazd: Inny Romet
|
Pomarańczowe Wigry 3 rocznik '85
Cześć!
Od dłuższego czasu interesowałem się Wigrusem, który stał u dziadka w piwnicy. Z racji dobrego stanu roweru (jeździ, skręca, hamuje) nawet od czasu do czasu nim jeździłem. Rower bardzo mi się spodobał mimo mojego młodego wieku (wtedy ok. 14-15 lat), jednak irytowały mnie prześmiewcze teksty ze strony rówieśników. Także Romet poszedł lekko w odstawkę. Stał w piwnicy, skąd rzadko widział światło dzienne. Na strychu swojej dziewczyny znalazłem jakiś mały, stary rower, który odpoczywał pod centymetrową warstwą kurzu. Zapytałem, czy nie chciała by go wyczyścić, trochę odświeżyć i sprzedać. I wtedy pomyślałem o Wigraku. Oczywiście nie mam zamiaru go sprzedawać przez ogromny sentyment i wygodę jazdy, jaką daje. Pamięć mnie nie myliła, rower był kompletny i prawie cały zachowany w oryginale. Nie domagał lakier oraz pojawiał się na nim rdzawy nalot. Niestety nie mam zdjęć, na których jest mój sprzęt, a z racji tego, że jest w trakcie odbudowy mam tylko materiały wideo, którymi chętnie się z Wami podzielę.
Oto dzień pierwszy:
https://youtu.be/xsPtlq2d6QE
Pozdrawiam użytkowników forum i życzę powodzenia przy Waszych odbudowach.
|
|
24-08-2017 10:28:36 |
|
1 osoba postawiła piwo Kamil_B2000 za ten post:1 osoba postawiła piwo Kamil_B2000 za ten post.
KIEROWCA (10-08-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
Pomarańczowe Wigry 3 rocznik '85 - Kamil_B2000 - 24-08-2017 10:28:36
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|