Robaki ze złomu by joozek
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Robaki ze złomu by joozek
(23-08-2017 23:40:23)Gomulsky napisał(a): Przeglądam ten temat co jakiś czas i zawsze oczami wyobraźni uciekam do takiego momentu, w którym to też będę miał czas, chęci i pieniądze na dokonywanie tak gruntownych renowacji starych pojazdów, ale nie na zasadzie, że sam robię wszystko od A do Z, tylko że sam co najwyżej składam profesjonalnie odrestaurowane części, które wyglądają jak nowe. I zaraz sobie uświadamiam, że chęci się skończyły, czas powoli się kończy, a pieniądze jeszcze nie nadeszły 
W temacie usuwania tych emblematów, można spróbować lekko przetrzeć szmatką nasączoną rozpuszczalnikiem nitro, jeśli on tego nie usunie pozostaje tylko drobny papier ścierny.
Drogi Kubo ... milo mi, ze zaglądasz i tu  moje złomowisko, choć ten ostatni Robak już nie będzie mój 
Skąd ta nuta pesymizmu. Co ja mam powiedzieć, jestem już po 50-ce, a każdy nowy dzień to już z górki. Mimo to .... chce mi się. Pochyle się nad każdym żelastwem, złomem. Nie wiem co to TV, gry komputerowe, a także sam komputer, choć jakoś go już ogarniam. Za 13 lat pójdę na emeryturę i wtedy zrobię 3 razy tyle Robaków, lub odrestauruję 5 razy tyle, gotowych części do Robaków.
Czas się nigdy nie kończy, każda miniona godzina, minuta, sekunda to już historia 
A kasa zawsze się znajdzie. Schyl się i je podnieś
Czasem i małe marzenia się spełniają.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
O q...a ale się rozpisałem
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
24-08-2017 00:03:53 |
|
3 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post:3 użytkowników postawiło piwo joozek za ten post.
Gomulsky (08-24-2017), gregor19781978 (08-24-2017), rafi555 (08-28-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Robaki ze złomu by joozek - joozek - 24-08-2017 00:03:53
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|