Romet Pony M-2 86" by Krystian Colo ( Marzenia się spełniają )
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!
Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Pony M-2 86" by Krystian Colo ( Marzenia się spełniają )
(09-08-2017 23:26:32)spsport2000 napisał(a): Jak widzę na wszelkich portalach mopliki, a na silnikach silikon to od razu wiadomo jak ten silnik jest poskładany i na jakim poziomie zaawansowania.
To że na silikon, to nie znaczy że uszczelek niema czy jest tam po prostu złom, bo czasem lepiej dać ten czerwony silikon i go obciąć i cieszyć się z jazdy, niż nie dać silikonu i wkurzać się że olej leci strumieniem z silnika. Akurat wiem że czerwony silikon jest dedykowany do tłuszczonych rzeczy. Mnie takie idiotyczne gadanie wk***ia, bo to że na taki silikon to silnik szajs, ludzie ogarnijcie się. Znawcy...
A wracając do tematu, Krystianie widzę że angażujesz się naprawdę w tą motorynkę, bardzo mi się to podoba , Myślałeś już na jaki kolor ją pomalować? Tak to widzę że chcesz mieć pięknego klasyka. Powodzenia w dalszych pracach.
|
|
10-08-2017 10:55:40 |
|
2 użytkowników postawiło piwo kacperszkudlarek za ten post:2 użytkowników postawiło piwo kacperszkudlarek za ten post.
Krystian Colo (08-14-2017), rafi555 (08-11-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Romet Pony M-2 86" by Krystian Colo ( Marzenia się spełniają ) - kacperszkudlarek - 10-08-2017 10:55:40
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|