Ocena wątku:
- 2 głosów - 3 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Remonty silników, szkiełkowanie, regulacje, ściągacze.
|
Autor |
Wiadomość |
Stachu.G
"Dziecko kirca"
Liczba postów: 1,088
Imię: Staszek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Remonty silników, szkiełkowanie, regulacje, ściągacze.
Nie polecam.
W ogóle to sugeruje wyrzucić temat szkoda żeby się ktoś naciął i psuć renomę forum,ale niech wyższość zadecyduje co z tym zrobić.
Wysłałem gościowi części do ocynkowania dnia 18.05.2017r po dość długim czasie 13.06.2017 otrzymałem odpowiedź że graty nie zostały po ocynkowane zakład jednak usługi nie wykonał i takie tam,w ramach rekompensaty mam mieć zwrócony koszt wysyłki, oczywiście przelewu mimo podania nr konta do tej pory nie widzę,ale mi już o te pieniądze nie chodzi,cieszę się że otrzymałem części z powrotem choć naprawdę w to wątpiłem. Przy odsyłce również pod górkę koniec z końcem paczkę otrzymałem 22.06.2017 po drodze wysyłanie nie poprawnego nr potwierdzenia z poczty późną porą wszystko po to żeby grać na czas i w końcu nadać paczkę wbrew wcześniejszym zapewnieniom,wykonywanie telefonów po kilka razy ale tylko od mojej strony no mógł bym taj pisać w nieskończoność,oczywiście wszystko mam udokumentowane.
Straciłem czas,pieniądze i kupę nerwów nie polecam takich sytuacji nikomu.
Pozdro
...
|
|
17-07-2017 19:19:24 |
|
1 osoba postawiła piwo Stachu.G za ten post:1 osoba postawiła piwo Stachu.G za ten post.
stqc (09-12-2018)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Remonty silników, szkiełkowanie, regulacje, ściągacze. - Stachu.G - 17-07-2017 19:19:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|