Dokumenty Romet Komar - kilka pytan
|
Autor |
Wiadomość |
aeroxteam2
Uczeń
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/uczen.png)
Liczba postów: 164
Imię: Tomek
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Dokumenty Romet Komar - kilka pytan
(05-07-2017 18:30:14)nofack napisał(a): Nie wiem czy nie zyje, czy co sie z nim stalo , nie znam go wiec wiadomo nic nie moge powiedziec na ten temat, to szukanie igly w stoku siana dane sa z 2006r wiec to kupe czasu niestety nie wiem jak go moge odnalesc zeby co kolwiek sie dowiedziec raczej nie realne choc rowniez wojewodztwo malopolskie.
Spisanie umowy miedzy tym gosciem a tym od ktorego kupilem tez nie realne bo nikt za tym nie bedzie terazbiegal i szukal kogos ....wiadomo...
Ja znam taki przypadek w rodzinie gdzie byla podobna sytuacja motor byl na ojca i syna oc nie bylo oplacane 10 lat i syn postanowil go przerejestrowac na siebie.Umowe spisal fikcyjna na ojca jeszcze jak zyl dane wpisal z tamtych lat , po zalozeniu oc ,przegladzie itd zarejestrowali mu to bez problemu...nikt nic sie nie dozcepil ani nic umowy sie zgadzaly byla ciaglasc itd... U mnie to sie rozni tym ze jest to osoba obca no i nie wiadomo kto to ani co z tym gosciem sie dzieje, jego dane na dzien dizsiejszy tez sie moga nie zgadzac.
Zadzwoń na biuro numerów orange
podajesz adres a oni podają ci nr tel zarejestrowane na ten adres.
Może do sasiadki sie dodzwonisz i coś pomoże.
|
|
05-07-2017 18:42:38 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Dokumenty Romet Komar - kilka pytan - aeroxteam2 - 05-07-2017 18:42:38
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|