ZZR 2350 Emikela
|
Autor |
Wiadomość |
Emikel
Zbieracz stadium zaawansowane
Liczba postów: 437
Imię: Emil
Pojazd: Romet Pegaz
|
ZZR 2350 Emikela
No witam, dzisiaj stałem się właścicielem takiego oto kumara, na pierwszy rzut oka po wyciągnięciu z szopy 2330 po swapie, myślę standard. Aleee właścicielka mówi że to jeden z pierwszych co miały kopniak, a zatem zapytałem czy silnik mieniany a ta mówi że oryginalny, teraz widzę że raczej zmieniony to był sądząc po numerach ale o dziwo na taki jaki powinien był wg tabliczki. Jest to jakiś bardzo wczesny 2350 co mnie bardzo podjarało Bo jeszcze nigdy na żywo nie widziałem tak wczesnego okazu z tej serii. Co najważniejsze komarek jest z jednego kawałka, no oprócz silnika jak widać. Ogólnie po mojemu sprzęt dość ciekawy więc postanowiłem go wyjątkowo tutaj pokazać bo małą część moich nabytków w ogóle chce mi się tutaj rzucać. Dawać komentarze różne ciekawe Swoją drogą ciekawe czy ktoś zgadnie ile dałem
A i bym zapomniał, komarek jest zarejestrowany, ale dokumenty w trakcie szukania niedługo się okaże co to za rocznik bo niestety tego nie nabili na tabliczce. Podobno 2 lata temu jeżdżony ale dzisiaj byłem za bardzo zmęczony na cokolwiek oprócz paru zdjęć. Do komarka dostałem jeszcze papiery od Wsk Gil
Tutaj foty
http://pokazywarka.pl/zzr2350/
|
|
22-05-2017 22:43:05 |
|
1 osoba postawiła piwo Emikel za ten post:1 osoba postawiła piwo Emikel za ten post.
marciniszyn (05-25-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
ZZR 2350 Emikela - Emikel - 22-05-2017 22:43:05
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|