Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Porównanie silnika dezamet z silnikiem 223 od jawy
|
Autor |
Wiadomość |
Komar_126
Ręce które niszczą! :D
Liczba postów: 499
Imię: Anka
Pojazd: Inny
|
RE: Porównanie silnika dezamet z silnikiem 223 od jawy
Czytam to co piszesz i takich bajek dawno nie widziałam. Może i dość którko użytkuję jawkę i o mechanice wiem tyle co nic, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że każda jawa nie może nigdy odpalić na ciepłym. Moja jakoś nigdy nie ma z tym problemu. Gaz w opór przy kopnięciu i kręci od pierszego, rzadko kiedy od 2 kopa. To, że jeden czy 2 ogary mają z tym problem, to nie znaczy od razu, że każdy to gówno i nigdy nie pali, albo ciągle coś jest źle. Co do oświetlenia, to wcale nie jest tak źle. Owszem w niektórych ogarach prądnica może być ciut słabsza i żarówka może emitować tyle światła co płomień świecy, ale jak to napisałam wyżej, jeden to nie wszystkie. Jak trafisz na dobrą prądnice, tak jak jest w moim przypadku to te światła całkiem dobrze oswietlają jezdnię. Trzeba tylko pamiętać o dobrym doborze żarówek... Jak dla mnie oświetlenie w ogarze jest wystarczające, owszem niekiedy mogłoby być lepiej, no ale umówmy się większość użytkowników jawki jeździ w dzień, a nie w nocy.
Cytat: Ania- sikorka Kłaka.
Cytat: Jedyne co spalił Fiatem to duże ilości paliwa.
|
|
06-05-2017 00:35:55 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Porównanie silnika dezamet z silnikiem 223 od jawy - Komar_126 - 06-05-2017 00:35:55
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|