Hej !
Nie lubię pisać ale czas założyć temat .Być może dzięki waszej pomocy uda mi się zagłębić wiedzę o moim" smoku" i wkoncu pojechać na grzyby w ten deszczowy wrześniowy dzień czerwonym, starym ale jarym motorowerem.
Jest to mój pierwszy motorower
Zakup raczej niezbyt udany( po głębszym namyśle) ale pierwszej miłości się nie odmawia niczego i nie zapomina (ponoć)
Do rzeczy :
Miał być rower elektryczny ale nie jak mi to nie podobało się. Pewnego razu....Zobaczyłam pojechałam i mam co mam - nie roztrzasam nie będę płakać nad rozlanym mlekiem..
Prawda jest taka że koszty samego ogara w takim stanie no "przerost formy nad treścią"
Wszyscy mi mówią sprzedaj ! wywal ! Ale ja nie chcę!
Nadzialam się, bo ogar raczej nie był wart ceny jaką zapłaciłam.Teraz to wiem. Martwi mnie ile już kupiłam i co jeszcze e będę musiała kupić i zrobić no ale...
Może to dziwne że taki laik bierze się za taki sprzęt nie mając pojęcia o maszynie która posiada ale trzeba od czegoś zacząć .
Napiszę co mnie się wydaje że jest nietengos :
Kopka - po próbie kopnięcia raz opada w tył raz nie . Jak postawić w pionie to stoi jak pyknac opada - nie wiem jak dokładniej opisać. Hitem będzie jak zobaczycie co zrobimy mechanik by Kopka nie opadała No brak słów.
Biegi luźne do kitu
Hamulce -do zrobienia
Elektryka cała do zrobienia .
To tyle co pamiętam na chwilę obecną.Nie potrafię pisać i opisywać Ale może da się coś zrozumieć
Kilka fotek:
30-03-2017 22:46:20
1 osoba postawiła piwo Rometka32 za ten post:1 osoba postawiła piwo Rometka32 za ten post. krystian276 (05-05-2017)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.