Czy tylko ja?
|
Autor |
Wiadomość |
kacperszkudlarek
Dobro obywatela, celem partii!

Liczba postów: 1,015
Imię: Tak
Pojazd: Inny
|
RE: Czy tylko ja?
No ja próbuje być kulturalny  , Ale czasem naprawdę ciężko nie napisać co się o tym myśli  , Bo na serio czasem jak napiszę jakiś wątek to na początku jest spoczko, Ale później ktoś napisze jakiś głupi post i od razu leci gówno burza na kilka stron  (serio!). Albo czasem jak czytam wątki na temat jakiś napraw, ostatnio był taki temat że, (chyba) Pan gość nazywał się Kamil a nick miał Romecik1234, i co na początku pisali co może być przyczyną, ogólnie widać że to był pierwszy Romet Kamila, Ale później napisał Kamil że odda silnik do mechanika (koledzy z forum pisali że remont jest potrzebny), ja wtedy do Kamila napisałem że ma uważać na ,,Pseudo-mechaników", napisał mi on na PW że, dlaczego ma uważać na ,,Pseudo-mechaników", ja wtedy mu wytłumaczyłem dlaczego ma uważać (oczywiście kulturalnie  ), i wtedy Kamil napisał że może mu pomóc w remoncie jego dziadek, ja wtedy napisałem że jeśli dziadek może mu pomóc w remoncie to super  . Ogólnie Kamil napisał że będzie sam remontował silnik i od razu powstała ,,Gównoburza" że, nie umie remontować Rometów itp. Szkoda było mi Kamila widać było że był nowy i że chcę zrobić rometa jak najlepiej. Jeśli by ktoś chciał poczytać tam ten wątek to proszę Daję LINK  . Ja święty nie jestem, Swoje za uszami mam, ale wiem co to za uczucie gdy cię wyzywają. Ogólnie ja z pracy moderatorów jestem zadowolony  , lecz mam jedno ale, czasem jak czytam te wszystkie wątki to niektórzy nasi koledzy tak wyzywają innych że głowa mała. A i jak by mi już nerwy nie wytrzymały to można napisać np.Cho**ra (słowo przykładowe, nie przekleństwo) tak, czy od razu lecą punkty za używanie nie cenzuralnych słów?
LINK DO TEMATU KAMILA: http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=43011
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2017 01:14:34 przez kacperszkudlarek.)
|
|
11-03-2017 01:13:33 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|