Czy tylko ja?
|
Autor |
Wiadomość |
Simon
Ogarnięty Chartcore
Liczba postów: 1,454
Imię: Szymon
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Czy tylko ja?
A ja powiem tyle, takie tematy pojawiały się, pojawiają się, i póki forum istnieje będą się pojawiać.
I nie ważne kto będzie moderatorem.
Jestem na tym forum dłużej niż założyciel tego tematu, mimo że się mało udzielałem, mam ponad dwa razy więcej postów.
Nigdy nie dostałem ostrzeżenia, a przecież forumowych moderatorów, czy adminów nie znałem.
Więc czasem warto najpierw spojrzeć na to co się samemu piszę, a potem szukać problemów u innych  .
Czy atmosfera się zmieniła ?
Na pewno w tym sensie, że Ci którzy najwięcej siedzieli w Rometach, podorastali, wyjechali, pracują bądź studiują.
Co za tym idzie, nie ma już tylu tematów, projektów, różnorodności, szczególnie że wszystkie usterki które w Rometach występowały, zostały przerobione po parę razy 
A i ludzie zorientowali się, o co chodzi w czerwonych podkreśleniach słów, także ja osobiście nie działam z poprawianiem innych jak kiedyś.
Na forum zaglądam, tematy ciekawe czytam i tyle, niestety nie ma już tyle czasu co kiedyś, żeby przesiadywać sporo na forum.
Ale nie można też mówić, że znikłem całkowicie, wciąż mój temat o aucie tu jest, i jest aktualizowany.
Tak samo jak temat o Charcie wraca do żywych.

Mój Romet Chart 70ccm
"Śpieszmy się kochać Motóry polskiej produkcji - Tak szybko odchodzą"
|
|
11-03-2017 00:12:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Czy tylko ja? - Simon - 11-03-2017 00:12:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|