Czy tylko ja?
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Czy tylko ja?
(10-03-2017 18:43:17)Rafku napisał(a): I kompletnie nie zgadzam się, z tym że post sformułowany z irytujący sposób ma być surowo karany, no bo co jest w tym takiego strasznego?
Hmm zastanówmy się... Niezgodność z regulaminem? W Twoim przypadku irytujący to czasem za mało powiedziane. Jak masz kogoś wyśmiewać i wyzywać to może lepiej nic nie pisz. Może za chwilę w ogóle zniesiemy regulamin i zaczniemy pozwalać na wszystko? Pokaż mi choć jedno ostrzeżenie, które dostałeś niesłusznie, bo o ile sobie przypominam to zwykle twoje "nagrodzone" wypowiedzi w stosunku do innych były po prostu niemiłe, żeby nie powiedzieć chamskie.
Zaczyna się tu robić trochę niemiło, bo jak na razie widzę narzekanie na "nas" moderatorów, ale spójrzcie na drugą stronę bariery. Nie jeden dostał ostrzeżenie bo na nie po prostu zasługiwał, szczególnie Ty Rafku, więc nie wiem po co tutaj twój bojkot. Mogę się zgodzić z tym, że czasem reagujemy (szczególnie ja) zbyt ostro, ale nie mogę zgodzić się z tym że niesłusznie. Jeśli ktoś chce sobie powyzywać innych, bo ten założył kolejny "głupi" temat to niech może wróci do piaskownicy. Tutaj wymagajmy od siebie przynajmniej podstaw kultury. Nie może być tak, że "ooo moderatorzy tacy źli, każą tylko na lewo i prawo", bo za coś te kary są. A na kolejnych "niewiedzących" którzy zakładają tematy jest lepszy sposób niż zwyzywanie z miejsca. Obok każdego posta jest taki fajny przycisk "ZGŁOŚ". Kliknięcie w niego i napisanie w czym problem nie jest chyba takie trudne?
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2017 22:35:51 przez Quake96.)
|
|
10-03-2017 22:34:24 |
|
2 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post:2 użytkowników postawiło piwo Quake96 za ten post.
ananas (03-10-2017), rafi555 (03-10-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Czy tylko ja? - Quake96 - 10-03-2017 22:34:24
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|