Czy tylko ja?
|
Autor |
Wiadomość |
Rafku
Drucidruci tu

Liczba postów: 1,821
Imię: Rafał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Czy tylko ja?
W sumie to nie jestem w temacie, bo rozumiem, że dym zaczął się od tych swoją drogą kompletnie nie pasujących peszli?
Zgadzam się z kolegą komarinho - również uważam, że moderacja jest naciągana... Dostałem jak pamiętam bana na miesiąc? Za to, że irytują mnie i widzę, że nie tylko mnie systematycznie zakładane tematy ciągle o tym samym, nie poparte żadnymi przykładami, argumentami, zdjęciami, no po prostu bełkot - nic konkretnego, coś co było wielokrotnie wałkowane i to nie tylko na tym forum i po wpisaniu problemu w google występują dziesiątki jak nie setki tych samych wątków...
No i zachodzi pytanie... jak na taki nowy wątek nie reagować z irytacją, wyśmianiem? No ja inaczej nie potrafię, a jak ktoś lubi pisać w kółko o tym samym to jest conajmniej dziwny...
I kompletnie nie zgadzam się, z tym że post sformułowany z irytujący sposób ma być surowo karany, no bo co jest w tym takiego strasznego?
Przecież natłok tych samych tematów w efekcie rzeczy tworzy jedno wielke śmieciowisko - odpowiedź na problem jest w zasadzie ta sama i co - takie tematy pomagają rozwijać forum? No proszę was... Uważam, że kolejne tematy pt: "jak mam ustawić zapłon 023" powinny z automatu trafiać do kosza z odpowiedzią opcja szukaj się kłania, a dlaczego to napisałem wyżej...
Nie chce mi się więcej
Pony 50-M2 '82
Ogar 200 '88
50T1 '80
Komar 2351 '79
Mini ścigacz 50cc
Bemi Cross 110cc
Bashan ATV 150cc
|
|
10-03-2017 18:43:17 |
|