Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Hamulec tarczowy romet
|
Autor |
Wiadomość |
AliveC4T
Jawowiec
Liczba postów: 222
Imię: Piotr
Pojazd: Inny
|
RE: Hamulec tarczowy romet
Te mądraliński, a nie pomyślałeś że każdy taki pomysł potrzebuje konstruktywnej krytyki? Nie wydaje mi się żebyś miał autorytet do oceniania moich działań i bawienia się w szeryfa, zrobił Ci ktoś coś? Ciekawe jakby skończyły te wszystkie "projekty" i "pomysły" bez głosu rozsądku.
Tapatalk nie wyświetlił mi tej wiadomości wyżej, dlatego odpisałem. Co do koła to nie chodzi o samą oś, ale o to że samo koło, bez tarczy kotwicznej hamulca, nie wchodzi w lagi ponieważ przeszkadza w tym bolec unieruchamiający tarczę kotwiczną. Koło z tarczą kotwiczną w ogóle nie mieści się między lagami. Kto nie wierzy niech sam wytarga tylne koło i spróbuje założyć zanim zacznie pisać bzdury że "da się". Założę się że żadna z osób piszących o założeniu tylnego koła na przód nie wyszła z tym poza teorię, oprócz mnie.
W skrócie: zanim dojdziemy do osi to już sama szerokość koła uniemożliwi nam przynajmniej dna wa sposoby założenie go do końca
Notatka od Quake96, 18-02-2017 01:31:21
Dobra dobra, ale przyhamuj już trochę. Pisałem wyżej co sądzę o kłótniach w tematach. Własne spory rozwiązujcie poza gronem forum, bo będę nagradzał punktami.
|
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-02-2017 01:46:06 przez AliveC4T.)
|
|
18-02-2017 01:18:19 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Hamulec tarczowy romet - AliveC4T - 18-02-2017 01:18:19
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości
|
|