Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Dzisiaj jest sądny dzień.. Dzień który zmieni życie wszystkich tutaj zgromadzonych !
Otóż wiele osób wylało sporo łez, krwi i potu by tutaj się znaleźć.. W konkursie na pojazd ubiegłego roku !
Na samym wstępie chciałem przeprosić, że tak szybko ogłaszam wyniki ale niestety później mogę być niedyspozycyjny a nie chcę byście czekali na ten werdykt.
Więc na samym początku dziękuję wszystkim za wzięcie udziału w tym konkursie. Dziękuję wszystkim za oddane głosy na waszych faworytów.
Troszkę nas smuci, że na tyle użytkowników zdołaliśmy zebrać raptem 69 głosów.. (może i ta liczba nie jest przypadkowa xD) Pragnę podsumować, że trafiło tutaj wiele pięknych maszyn ale także zaciekawił nas przez was wybrany pojazd miesiąca wrzesień ale cóż.. kto co lubi. Jeden woli piękne odrestaurowane pojazdy a drugi zaś ramę z Ogara
Jak co roku nie obyło się bez przeszkód.. otóż odkąd jest realizowany ten konkurs to albo ktoś wysyła prośby o głosy albo po prostu oddaje głos na samego siebie. Skoro to jest konkurs to grajmy wobec siebie fair. Także przykro jest mi, że musiałem zdyskwalifikować pojazd Pana Kwaśnego.
Czas na werdykt.. (fanfary i oklaski)
Zwycięzcą konkursu na pojazd Roku 2016 jest...
Uwaga..
chwila nie pewności..
Konkurs wygrywa
Metiuszek i jego Komar Stanisław Serdecznie gratuluję właścicielowi !
Oraz także gratuluję każdemu tutaj z uczestników. Jakby nie było znaleźć się tutaj już jest samym sukcesem !

Także dziękuję wszystkim i widzimy się za równiutki rok na konkursie na pojazd Roku 2017!