Pierwsze auto
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: Pierwsze auto
(08-01-2017 20:11:17)bestia654 napisał(a): Nie spodziewałem się, że ten wątek będzie miał aż taki rozgłos.
A więc wyjaśniam kilka spraw. OC wygląda tak, że auto będzie zarejestrowane na mnie i mamę czyli pozwoli to trochę zaoszczędzić.
Tak jak wspomniałem odpadają duże auta z silnikami powyżej 1.5 litra bo OC wyglada strasznie dla takich pojemności. Tylko benzyna, najlepiej w gazie.
Dużo osób poleca astrę, pooglądałem trochę i w sumie jest całkiem spoko, 1.4 byłoby najlepszym kompromisem miedzy oszczędnością, a osiągami. Trafiłem również na vv lupo. Praktycznie mały golf, może miał ktoś z was doczynienia z nim i mógłby podzielić się opinią, bo ciężko mi jest przekonać się do niemców bo odkąd pamiętam rodzice jeździli francuzami. Aktualnie jeżdżę od czasu do czasu ich sceniciem więc tym bardziej ciężko mi spojrzeć na niemiecką motoryzacja
Za miesiąc albo dwa OC będzie miało ceny takie jak rok temu.
Ja nie zauważyłem zmian. Nawet taniej zapłaciłem niż w poprzednim roku. Ale to nie ważne.
Nie ważny jest kraj pochodzenia. Ważny jest stan
I cena nie ma nic do gadania do tego czy auto będzie się psulo czy nie. Wiem po sobie.
|
|
08-01-2017 20:51:43 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Pierwsze auto - Błażej - 08-01-2017 20:51:43
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|