Pierwsze auto
|
Autor |
Wiadomość |
Motorowerzystka
Mekanik xD
Liczba postów: 2,110
Imię: Ania
Pojazd: Inny Romet
|
RE: Pierwsze auto
Każdy pisze że ma po zniżkach mniej... Po ZNIŻKACH a autor jak sam napisał to jego pierwsze auto i co za tym idzie nie ma kompletnie żadnych zniżek, przez co pisanie ile to się ma zniżek jest bez sensu
3 lata temu też miałam taki dylemat, co tu by kupić żeby było tanie i żebym nie zbankrutowała od oc Brałam pod uwagę Punto - bo uczyłam się jeździć w szkole jazdy nim. Matiz, Cinquecento, Golf III. Chociaż Cinquecento potem odpadło ze względu braku wspomagania, dla mnie wspomaganie jest mega wygodne. A potem brat kupował sobie nowy samochód a jego Golf III 1.8 trafił do mnie i nie narzekam Części tanie jak barszcz, jeszcze czeka mnie zabezpieczenie podłogi żeby nie gniło. Co do oc to płacę bez zniżek w ubezpieczeniach pocztowych (ergo hestia) za rok 1488 zł (gdzie w innych ubezpieczalniach liczyli mi 2500 zł ), mam to rozłożone na 2 raty (tak trochę dziwnie bo jedna rata obejmuje 5 miesięcy), po roku będę mieć już 20% zniżki.
bestia654, popatrz co Ci się podoba i poszukaj informacji o nim. Ja jeszcze dodam, że Golf II są podobno nie do zajeżdżenia. Tak jak i Passaty, ale te starsze. Ale jeśli chodzi o oc to lepiej z małym silnikiem i jak nie masz 25 lat to jeszcze będziesz miał zwyżkę za wiek
|
|
08-01-2017 13:22:15 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|