Pierwsze auto
|
Autor |
Wiadomość |
chart21050
4t-Master
Liczba postów: 1,002
Imię: Konrad
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Pierwsze auto
Wiadomo większość pewnie poleci to co ma/albo miała Ja oczywiście polecam Civica VI generacji. Za 6k znajdziesz na prawdę fajne egzemplarze, niekoniecznie po pryszczatych skur*ysynkach, trzeba tylko dobrze poszukać. Ja przy pełnych zniżkach zapłaciłem 550zł za OC. Spalanie na poziomie 7 litrów na 100km w cyklu mieszanym. Posiadam autko z silnikiem 1.4, jeżeli już mowa o korozji to te auta nie są tak opierdzielone jak stare Ople, słabym punktem są tylne nadkola, progi i podłoga trzyma się w większości bardzo dobrze Części może nie są jakieś super tanie, ale nie wymienia się ich w kółko. Przez rok użytkowania nie zepsuło mi się w tym samochodzie dosłownie nic. Poza czynnościami eksploatacyjnymi i modyfikacjami pojazdu nie musiałem się do niczego dotykać. Polecam to autko, na prawdę potrafi dać sporo frajdy z jazdy, można pogrzebać, i coś przerobić bo ilość części do tego auta jest ogromna. Silnik 1.4 po delikatnych modach ma już ~110km, przy masie tego auta jest już się czym pobawić, a zawias nawet seryjny daje radę. Lagoon ma tu oczywiście sporo racji, ale też nie przesadzajmy, każdy kiedyś jest młody i kupuje pierwsze auto, ono ma się podobać kierowcy, bo co za frajda jeździć czymś czego się nie chciało kupić
|
|
08-01-2017 02:43:15 |
|
1 osoba postawiła piwo chart21050 za ten post:1 osoba postawiła piwo chart21050 za ten post.
Pawołek123 (01-08-2017)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Pierwsze auto - chart21050 - 08-01-2017 02:43:15
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości
|
|