Pierwsze auto
|
Autor |
Wiadomość |
Gomulsky
Uczeń
Liczba postów: 129
Imię: Kuba
Pojazd: Inny
|
RE: Pierwsze auto
Z japońcami jest ten problem, że w większości gniją jeszcze przed wylaniem stali z wielkiego pieca Poza tym trzeba przyznać, że są to samochodu bardzo przemyślane i nie raz oferują w standardzie to co "europejczyki" mają jako opcje. Jak corolla to tylko generacja 92-97, 97-02 (polift), jeszcze ta 02-07 jest godna uwagi, ale w tych pieniądzach będą tylko same strupy.
Papierowe zawieszeni focusa mk1 to przesada, owszem są inne auta, w których zawias wytrzymuje po kilkaset tysięcy, ale mając okazję jeździć focusem mk1 1,8 TDCi (co warto zaznaczyć służbowym) nie miałem wrażenia, żeby to auto zachowywało się źle, owszem może do ferrari mu nieco brakowało, ale ogólnie kierownicy się słuchał i to bardzo dobrze. Generalnie przy współczesnej jakości elementów metalowogumowych dostępnych w sklepach żadne auto nie pojeździ za długo, lepszy wydaje się tu być poliuretan, ale to dość kosztowna impreza i nie wiele osób wie jak to prawidłowo zamontować, a potem wylewają żale na forach, że auto może się prowadzi zaje***cie, ale skrzypi na każdym dołeczku...
"W obecnych czasach klima to już jakby standard"
Tak, we współcześnie produkowanych samochodach, bo całe samochody są już praktycznie jednorazowe i jak się uszkodzą to amen w pacierzu. Ale wątpię, żebyś kupił samochód salonowy, ba wątpię, żebyś dopadł nawet taki 10 letni, kiedy to klima wchodziła jako standard. Ja się mogę "pochwalić", że mój polonez miał klimę Niestety jak się dowiedziałem ile musiałbym wyłożyć, żeby znów ożyła to stwierdziłem, że w sumie bez klimy też da się żyć
|
|
06-01-2017 19:10:23 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Pierwsze auto - Gomulsky - 06-01-2017 19:10:23
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości
|
|