Małe "w" czyli 190 kryptonim " Faszysta"
|
Autor |
Wiadomość |
krystian
Nowy

Liczba postów: 51
Imię: Krystian
Pojazd: Romet Pegaz
|
RE: Małe "w" czyli 190 kryptonim " Faszysta"
Jak już się tak słodko przed świętami robi to ja też miło napiszę,  Józeczku,  moja Zonka do momentu kiedy pokazałem jej umowę kupna nie chciała uwierzyć że "to" kupiłem  ale jak już kupiłem to przecież jak pantofli, w ciągu 7 dni nie zwroce  ciasny to faktycznie jest ale do tego do czego został kupiony wystarcza, poza tym tylko na tyle zdrowej blachy starczyło kasy
Mateuszku, no właśnie w sobotę dostałem się do tego kalosza i okazalo sie ze jest caly, tylko wysmyknelo sie po strzale tak z 5cm. Rozkrecilem to cale Ke wlozylem kalosza i myslalem ze bedzie ok, a tu ch.. rece mi opadly i zaczalem wypinac te wszystkie ustrojstwa az doszedlem do tego zaworu, odlaczylem i jak ręką odjąć, z tym że w poniedziałek zostawiłem go pod firma i dzis mialem problem zeby go odpalic  co zaskoczył to zaraz gasl, dopiero jak potrzymalem go chwilę na wyzszych obrotach to się uspokoił. Więc powiedz czy ten zawór da się jakoś przeczyscic, przesmarowac czy nowy musze nabyć ? Masz na to jakiś pomysł?
Ps. Józeczku cieszę się ze moje posty są dla Ciebie śmieszne
|
|
15-12-2016 01:05:25 |
|
1 osoba postawiła piwo krystian za ten post:1 osoba postawiła piwo krystian za ten post.
joozek (12-15-2016)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Małe "w" czyli 190 kryptonim " Faszysta" - krystian - 15-12-2016 01:05:25
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|