Dniepr z Ukrainy
|
Autor |
Wiadomość |
NeoN
Nowy
Liczba postów: 14
Imię: NeoN
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Dniepr z Ukrainy
Jeśli nigdy nie miałeś ruskiego zaprzęgu to szczerze polecam frajda niesamowita z jazdy, mechanika prosta, no i dziewczyny się oglądają
Wracając do tematu, mógłbyś podać model tego motocykla? To istotne w tym rozważaniu.
Przewożenie na dwa razy: po pierwsze kombinowanie z rozkręcaniem, po drugie jedziesz dwa razy, po trzecie istnieje nadal ryzyko na granicy- tak, wiem że to europa, że oficjalnie w łapę nikt nie bierze, że można przewieźć itp- ale nadal jest ryzyko że ktoś się przypierdzieli bo będzie chciał małe co nie co.
Pytanie czy jest sens rejestrować na zabytek i czy w ogóle ktoś się pod tym podpisze- pytanie ile procent oryginalności motocykla. A jeśli będziesz chciał dorobić papier to rama z dokumentami kosztuje ok 1000zł (kupowałem do jednego swojego dniepra).
Ostatnio K750 odpaloną, karoseryjnie stan dno + (nie było dziur) , z papierem sprzedałem za 3,5tys zł. Silnik na minimum sezon bez dotykania.
Zobacz sobie maszyny na portalach ogłoszeniowych, rozpiętość cenowa duża (niektóre ruski obczepione w klamoty z "epoki" typu radiostacje, granaty, karabiny, kanistry, siekiery, liny i Bóg wie co jeszcze mają po prostu ceny z kosmosu )
Szanuj Rometa swego.
|
|
30-11-2016 19:08:38 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Dniepr z Ukrainy - NeoN - 30-11-2016 19:08:38
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|