Witam,
bardzo proszę o pomoc w wycenie motoroweru, jak w temacie. Nie znam się na motorowerach, motocyklach itd. Sam żadnego nie posiadam. Poza tym jednym Niedawno teściowa przypomniała sobie o Komarze, który zalega w jednym z pomieszczeń gospodarczych i chciałaby go sprzedać, a ja mam jej w tym pomóc. Jest to Komar z 1963 roku, jeden z pierwszych egzemplarzy, z pedałami. Wszystkie części mechaniczne oryginalne. Również siodełko, reflektory i bukłak. Lakier z niewielkimi elementami korozji. Ogólny stan niezły. Na dzień dzisiejszy brak papierów, ale podobno gdzieś są, może się znajdą Oryginalna rejestracja. Komar należał do dziadka żony. Bardzo o niego dbał, ale użytkowany ostatnio ok. 20 lat temu... Chcemy się go pozbyć, ale też nie na siłę za grosze. Zdaję sobie sprawę, że trzeba wiele do niego włożyć. Pracy, pieniędzy i serca. Ale wiem również, że jest swojego rodzaju unikat. Jaką rozsądną cenę wystawić za niego? Z góry dzięki za pomoc
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-11-2016 20:58:57 przez Mezdin.)
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.