Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Kierunkowskazy!
|
Autor |
Wiadomość |
XeardonLordeX
Od grata, po śliczny klasyk.
Liczba postów: 143
Imię: Klaudiusz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Kierunkowskazy!
(23-10-2016 01:23:06)Motorowerzystka napisał(a): XeardonLordeX napisał(a):ale tak naprawde to jest bezsensowne dawanie kierunków do romecika z PRL'u, ponieważ lepiej wygląda bez, a jak cie zobaczy z kierunkowskazami na nim jakis co sie zna, to cie wyśmieje po prostu, no bo to jest wieś tuning pierwsza klasa
Ktoś normalny by raczej tego nie wyśmiał... Kierunki to bezpieczeństwo - lepsza widoczność przy skręcaniu i wygoda - bo nie trzeba wystawiać ręki i nią machać
No może tu wchodzić też STREFA BEZPIECZEŃSTWA, ale znawca na powaznie by wyśmiał, miałem 4 kolegów co sb tak zrobili, i naprawde na każdym zlocie klasyków czy motocykli to ich wyśmiewali że lepiej jest bez bo robią siare PRL'owi. Ja już troche siedze w tym fachu PRL'u więc moge powiedzieć szczerze i z całego serca, że lepiej już ta rączke wystawić. No chyba że ktoś już bardzo chce to jeśli chodzi o ogarka to radził bym z przodu załózyć lampe wtedy od Romet Chart 210, z tyłu lampe od Romet Mińsk 125 lub Simsonka, a migacze dać od simsona wtedy to jeszcze jakoś wygląda, jak sie założy wiekszy bak (marzyło mi sie takie coś niedawno ale zrezygnowałem) czyli bak od MZ ETZ 150 to wtedy już motorower wygląda masywnie i wygląda prawie jak motor.
Pyrk, pyrk, pyrk,
juz jade, andrzej nie denerwuj sie,
Pyrk, pyrk, pyrk...
|
|
23-10-2016 13:10:23 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|