Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
OGAR 200 no coś nie teges z moca od 40km ma
|
Autor |
Wiadomość |
XeardonLordeX
Od grata, po śliczny klasyk.
Liczba postów: 143
Imię: Klaudiusz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
OGAR 200 no coś nie teges z moca od 40km ma
Witam, mam problem z tym iż jak odpale mojego ogarka 200 (odblokowany z modułem VAPE) to chodzi normalnie, pali od pierwszego kopa za każdym razem, lecz, na postoju obroty są spoko wbija sie na nie bez problemu, jak nim ruszam to jest okropnie, ledwo co wystartuje, ledwo co na dwójke wejdzie, jak już dam na trójke to na poziomej trzyma prędkość i obroty a na lekkim wzgórku 1 stopnia już spada z obrotów i cisne nim na dójce bo na tójce t o obrót więcej nie wejdzie, na trójce nim dojechałem do domu po dłuższej trasie czyli 35 km okolo, potem na trójce siły za chiny nie chciał znaleźć, gaźnik to aż błyszczy, bo go już 3 razy czyściłem i dmuchałem, dysze wymieniałem, pływak zasuwa jak ta lala, przepustnica też, iglica to chyba lepszy ma stan teraz niż fabryczny, kranik przeczyszczony, filtr powietrza czyściutki, jechałem nawet bez (nie polecam na dłuższą trase niż 10m, dźwięk okropny), no i jeszcze świece wymieniałem, kable sprawdzałem wszystkie, olej do komory spalania sie nie dostaje ze skrzyni. Więc jeśli ktoś wie czemu on pyrka ino 40km/h to mi mówcie, bo powoli kończą mi sie pomysły. Postawie browca osobie która mi pomoże (wytłumaczy na czym polega problem i dzięki temu mój moplik bydzie pyrkoł znowu 65km/h). Z góry dzięki
|
|
23-10-2016 00:20:35 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
OGAR 200 no coś nie teges z moca od 40km ma - XeardonLordeX - 23-10-2016 00:20:35
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|