Zwiększenie mocy Romet Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
XeardonLordeX
Od grata, po śliczny klasyk.
Liczba postów: 143
Imię: Klaudiusz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Zwiększenie mocy Romet Ogar 200
Dobra chłopaki, zastanawiam sie nad tym 70ccm ale koszt całkowitego tuningu to jest conajmniej 1300zł, policzmy zestaw cylindra, wzmocniony wał korbowy i koszt frezera żeby rozszerzyć kartery, no i jeszcze koszt większej zębatki bo w sumie wtedy wyregulować moc by trzeba było, zębatke 12 bym edytował na 13z, no ale za taką cene to już mam drugi moplik, zastanawiałem sie nad wydechem do simsona, wygląda mi jak by miał coś w stylu dyfuzora, jeśli zwiększa moc to może w niego zainwestuje, na końcu komentarza dam link, a jeśli sprawa spawaka to sam OGAR 200 ze spawakiem wygląda okropnie, ja mojego ogarka robie tak żeby sie prezentował jak najpiękniej co do klasyki PRL'u więc lekko podrasowany tłumik od Simsona czyy coś podobnego powinno wzbudzac jeszcze większe zainteresowanie miłośników a nie dresiarzy na ulicy czy koleżanek np. Lepszy klasyk podrasowany w środku, niż złomiany odrzutowiec na zewnątrz. Wsprawie tego tłumika którego zaraz zobaczycie link, prosze o osoby ZNAJĄCE SIĘ o wypowiedzenie na temat czy on wgl coś da.
http://www.jackmotors.pl/old-timer/tlumi...aign-id=19
|
|
23-10-2016 00:09:02 |
|
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: Zwiększenie mocy Romet Ogar 200 - XeardonLordeX - 23-10-2016 00:09:02
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|