zakup auta.
|
Autor |
Wiadomość |
fachowiec
Nowy
Liczba postów: 40
Imię: Jan
Pojazd: Romet Komar
|
RE: zakup auta.
Hmm...również napiszę co nieco o francuzach...osobiście jeżdżę 307sw 1.6hdi 90km powiem tyle...jestem zadowolony spalanie na poziomie 4,5l/100km max 5,3l/100km ON jak do tej pory po za wymianą płynów , rozrządu i jakiś pierdół w zawieszeniu nic nie robiłem(prace te to moje "widzi mi się" , zrobione dla własnego bezpieczeństwa).Silnik o tyle fajny że nie ma uciążliwego koła dwumasowwego i filtra cząsteczek stałych.Nie jest to demon prędkości ale do miasta i w obrębie niego sprawuje się ok(daje radę). Jest o niebo lepszy jeśli chodzi o wygodę od VW -mam bezpośrednie porównanie bo po jeździe VW cieszę się jak wsiadam do peugeota.hmm za te pieniądze dostaniesz fajnego francuza ,dość młodego,dobrze wykonanego itp - jak dla mnie najrozsądniejszy wybór fakt nie przyszpanujesz pod remizą jak passkiem w 1,9tdi no ale...
Ja za swoją 307sw z 2007roku zapłaciłem 9tyś więc myślę że w 13tyś można kupić coś naprawdę ciekawego
Oczywiście to tylko moje zdanie , każdy może mieć inne
Zapytam z ciekawości dlaczego odrzucasz auta francuskie ? - Jeżeli kierujesz się legendami to nie kupisz dobrego auta mam w rodzinie pełno francuzów jeżeli tylko trochę o niego zadbasz będzie jeździć i jeździć.O BMW nie pytam bo sam bym nie kupił
Aha dodam tylko że silniki montowane w francuzach są również montowane w innych markach np. Ford , Mazda...itp
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-10-2016 23:33:03 przez fachowiec.)
|
|
18-10-2016 23:27:54 |
|
2 użytkowników postawiło piwo fachowiec za ten post:2 użytkowników postawiło piwo fachowiec za ten post.
Latos (10-19-2016), pajak (10-18-2016)
|
Wiadomości w tym wątku |
RE: zakup auta. - fachowiec - 18-10-2016 23:27:54
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|